Over ons

Op 3 maart 2006 zijn de deuren op Vismarkt 14 met Bandolera open gegaan, als franchiser heb ik altijd met erg veel plezier het merk “Bandolera” verkocht. De perfect op elkaar afgestemde collecties waren altijd een genot om te verkopen. Het was een compleet beeld met bijpassende accessoires, shawls en tassen. Een collectie voor ieder uur van de dag en voor elk kleed moment, zowel zakelijk als voor de vrije tijd.

*Dus toen het merk Bandolera begin 2012 failliet verklaard werd, zat ik wel even met de handen in het haar! Op zoek naar een goed alternatief voor de Bandolera klant, ben ik uitgekomen bij de merken Apriori (waar ik de naam van heb geadopteerd), Summum, OUI, Comma, Lecomte, 20to, MALVIN en de jeansmerken NYDJ en MAC.

Omdat ook het merk Apriori niet meer op de markt is, ben verder op zoek gegaan naar merken die ook goed aansloten bij de collectie en als of het zo moest zijn............ kwam ook Bandolera weer op de markt.

*Eigenlijk ben ik altijd op zoek naar vernieuwing en mooie merken die bij ons passen, en is het merk inmiddels minder belangrijk dan de uitstraling, kwaliteit en pasvorm. Daarnaast probeer ik ook rekening te houden met de misstanden die er gaande zijn in de mode-industrie qua productie kanalen en materialen.

Wat in eerste instantie uit nood was geboren, blijkt nu een schot in de roos te zijn, want het pakket biedt vele voordelen. Er is nu altijd voor elk figuur in de maten 34 t/m 46 iets moois te vinden. Daarnaast is de persoonlijke hulp dat wat ons onderscheidt van de webwinkels.

Ook zijn we inmiddels een partner van NYDJ geworden, waardoor we altijd een ruim assortiment in de winkel op voorraad hebben, maar liefst 20 modellen om uit te kiezen.

Onze winkelnaam “APRIORI” heeft dus als betekenis, “wat van te voren gegeven is” of vaststaat. Vaststaat dat u bij ons verzekerd bent van de juiste aandacht en goede hulp bij het uitzoeken van de juiste outfit, en zijn onze ogen uw spiegel.

Het team bestaande uit Ria, Ebby en Carina, helpen u graag met het vinden van de juiste outfit, waarbij u als klant altijd centraal staat!

Graag tot ziens bij ons in de winkel.

Groet,

Ria